dissabte, 21 de maig del 2011

ENGLISH DAY, ELS TALLERS #2

2- AUSTRALIA

   En aquest taller tots els grups hagueren d'aprendre una cançó curta que després representaren davant la resta de grups. Tots els grups guanyaren la màxima puntuació (10 punts) perquè tots ho feren "AMAZING!!!"


"Row, row, row your boat"
"The hockey pockey"
"If you're happy and you know it"

ENGLISH DAY, ELS TALLERS #1

   Com ja vos hem contat els alumnes que participaren en aquesta activitat fent ús del seu passaport "viatjaren" per sis països on es parla la llengua anglesa. Amb aquesta entrada volem compartir i mostrar-vos el que vàrem fer a cadascun d'aquests tallers.

1- ESTATS UNITS D'AMÈRICA



    En aquest país els alumnes hagueren de treure una imatge d'una bossa i intentar que els seus companys endevinessin de que es tractava només fent mímica. Per cada paraula encertada guanyaren un punt.





ENGLISH DAY!!

Alumnes Ca's Saboners


Alumnes Puig de sa Morisca











 
    Hola a tots i totes, com ja vos vàrem contar, els alumnes de tercer ens preparàvem per celebrar una nova experiència per posar en pràctica tot el que sabem d'anglès (que és molt) i fer activitats amb alumnes de tercer del col·legi Ca's Saboners de Magalluf.
  
   Així doncs, el passat 15 d'abril celebràrem l'"English Day". Dos grups de tercer curs vingueren a la nostra escola, tots preparats amb els nostres passaports per poder fer totes les activitats programades.
Una vegada fets els grups començarem els 6 tallers, cadascun amb el nom d'un país a on es parla la llengua anglesa. Tots els grups recorregueren els 6 països, Austràlia, Regne Unit, Canada, Estats Units, Sud Àfrica i Nova Zelanda.

   Realment ho passàrem molt bé!! A més, com veis a les fotos, tots i totes ens vàrem dur una bossa per recordar-nos-en d'aquest dia i un diploma per haver-ho fet i passat tant bé.